News NL

NIEUW OP AANVRAAG... FOTO PODs EN SMS-ALERTS!

Wat voor echt bewijs hebt u dat uw zending werd afgeleverd ? Geen probleem, we kunnen u een foto sturen!

 

Slecht adres? SNAP! Hier is een foto van de plaats.

 

Gesloten? Onmogelijk!  Maar ja zeker... KLIK! Kijk zelf maar!

Wilt u dat uw klant weet dat zijn zending onderweg is?  Wat dacht je van een sms-bericht naar zijn smartphone?  Dat kunnen we ook doen!

 

Terwijl PMC groeit en evolueert met de huidige trends, introduceren we onze klanten FOTO PODs en SMS-ALERTS op aanvraag.  Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

EEN NIEUW MAGAZIJN, EEN NIEUW BEGIN

Organisatie, coördinatie, een doeltreffende planning en snelle actie. Op die manier hebben we een volledig magazijn verhuisd dat al vijftien jaar lang in gebruik was … in nauwelijks enkele dagen.


De verhuizing werd ingedeeld in drie fasen vanaf 28 mei 2014, toen alle gevoelige en breekbare stukken werden overgebracht. Daarna volgde de eigenlijke magazijnfase. De kantoren hebben we verhuisd tijdens het weekend en tegen maandag 2 juni 2014 was PMC International 100% aan de slag op zijn nieuwe locatie.


Deze verhuizing ondersteunt de snelle groei van PMC International en biedt de onderneming nieuwe opportuniteiten om zijn toenemende klantenbestand wereldwijd te bedienen. PMC International kan zich op die manier niet alleen kwijten van de huidige, uiteenlopende behoeften van zijn klanten, maar is ook klaar voor hun toekomstige wensen.

Het nieuwe magazijn biedt de klanten van PMC International substantieel meer opslagcapaciteit in een veilige omgeving. Het depot beschikt over de nieuwste bewakingstechnologie en wordt elke dag de klok rond gemonitord.


De nieuwe locatie is tevens uitgerust met diverse kantoren en een vergaderruimte die de klanten kunnen gebruiken.


De nieuwe thuisbasis van PMC International ligt opnieuw op de strategische locatie tussen de luchthaven en het centrum van Brussel en alle belangrijke wegenassen, een cruciale factor voor distributie en logistiek.


Deze verhuizing was bovendien enkel mogelijk dankzij het enthousiasme en de steun van de toegewijde medewerkers van PMC International.

MIDDEN IN DE GEMEENSCHAP

PMC International is altijd bereid om zijn bijdrage te leveren aan de gemeenschap. In de loop der jaren heeft de onderneming dan ook talloze evenementen en sportclubs gesponsord.


In 2013 werd PMC International de trotse sponsor van de jongerenafdeling van rugbyclub B.W. Est uit Geldenaken.

Dankzij de inspanningen van PMC International kunnen 120 jongens in de leeftijdscategorie acht tot zestien jaar nu beschikken over het nodige materiaal om hun geliefkoosde sport, rugby, te beoefenen. De sponsoring van PMC heeft een wezenlijke impact op de training en vorderingen van de jeugdspelers van Geldenaken. We kunnen dan ook trots melden dat de jeugd van rugbyclub B.W. Est dankzij de gulle sponsoring van PMC International ondertussen de achtste plaats bekleedt van de 33 Belgische teams. Bedankt dat jullie het verschil maken, PMC!

Olivier Close, Rugby B.W. Est Club Manager